Sav sadržaj stranice

http://www.halo-taxi-split.com/index.html
Dobrodošli na naše stranice!
Ukoliko tražite taxi usluge na području Splita, ali i cijele Hrvatske, na pravom ste mjestu. HaloTaxi pruža sve vrste taxi usluga, prijevoza putnika u privatne i poslovne svrhe. Dostupni smo danju i noću, svaki dan u tjednu te kroz cijelu godinu.
BRZI - JEFTINI - POUZDANI
Želite putovati udobno i sigurno?
Halo taxi je pravi izbor za vas!
NAZOVITE NAS NA +385 99 876 88 98
Klijent je naš prioritet, a prijevoz naša misija
Obiteljski obrt Halo taxi nudi usluge prijevoza putnika u domaćem i međunarodnom cestovnom prometu. Sjedište obrta je u Splitu.
Halo Taxi je jedan od najeksponiranijih taxi prijevoznika u Splitsko dalmatinskoj županiji, a i šire. Naša tvrtka prijevozom putnika bavi se već više od 20 godina. Dokazuje to i zadovoljstvo naših klijenata koji nam se uvijek vraćaju.
Zbog svojih povoljnih cijena i transparentnosti rada uvelike je zastupljen na području cijele Hrvatske. Naravno, svoje klijente prevozimo po potrebi i na sve destinacije diljem Europe, a u suradnji s partnerima organiziramo po zahtjevu prijevoz kombijem ili mini-busom te luksuznim, neobilježenim vozilom kako bismo Vam zagarantirali maksimalnu diskreciju prilikom putovanja. Vozila su redovno servisirana u ovlaštenom servisu te su sigurna za putovanja.
Klijentima osiguravamo prijevoz novim, kvalitetnim i udobnim vozilima uz profesionalnog i educiranog vozača.
Profesionalni vozači, a ujedno i iskusni turistički vodiči, garancija su kvalitete usluge koju mi nudimo, a Vi trebate. Govorimo više stranih jezika, a na Vaš upit predložiti ćemo Vam restoran, bar, smještaj ili mjesto za zabavu.
“Klijent je naš prioritet, a prijevoz naša misija.”
Prijevoz do zračne luke
Vožnje u shopping
Turističke destinacije
Pojedinačni prijevoz
u Hrvatskoj i inozemstvu
Prijevoz na skijališta
Više putnika (8+1)
Najpovoljnije cijene

http://www.halo-taxi-split.com/onama.html
Obrt Halo taxi u Splitu
Obiteljski obrt Halo taxi nudi usluge prijevoza putnika u domaćem i međunarodnom cestovnom prometu. Sjedište obrta je u Splitu. Halo Taxi je jedan od najeksponiranijih taxi prijevoznika u Splitsko dalmatinskoj županiji, a i šire. Naša tvrtka prijevozom putnika bavi se već više od 20 godina. Dokazuje to i zadovoljstvo naših klijenata koji nam se uvijek vraćaju. Zbog svojih povoljnih cijena i transparentnosti rada uvelike je zastupljen na području cijele Hrvatske. Naravno, svoje klijente prevozimo po potrebi i na sve destinacije diljem Europe, a u suradnji s partnerima organiziramo po zahtjevu prijevoz kombijem ili mini-busom te luksuznim, neobilježenim vozilom kako bismo Vam zagarantirali maksimalnu diskreciju prilikom putovanja. Vozila su redovno servisirana u ovlaštenom servisu te su sigurna za putovanja.
Klijent je naš prioritet, a prijevoz naša misija
Klijentima osiguravamo prijevoz novim, kvalitetnim i udobnim vozilima uz profesionalnog i educiranog vozača. Profesionalni vozači, a ujedno i iskusni turistički vodiči, garancija su kvalitete usluge koju mi nudimo, a Vi trebate.
Govorimo više stranih jezika, a na Vaš upit predložiti ćemo Vam restoran, bar, smještaj ili mjesto za zabavu.
“Klijent je naš prioritet, a prijevoz naša misija.”
Načini plaćanja
Najjednostavniji način plaćanja je gotovinom izravno vozaču nakon obavljenog transfera. Vozač vam je obvezan za svaku vožnju ispostaviti pravovaljani račun koji ce u slučaju vožnji do 20 kilometara sadržavati i podatke o vremenu uključenja i vremenu isključenja taksimetra.
Ukoliko Vam je potreban R-1 račun, molimo Vas da prije vožnje kontaktirate dispečersku centralu koji ce Vaš upit proslijediti administratorici kako bi se račun sastavio.
Izvršene vožnje moguće je platiti i naknadno fakturom. U tom slučaju, potrebno je s našom tvrtkom imati potpisan ugovor, koji možete dobiti na zahtjev. Za opširnije informacije o ovom načinu plaćanja, molimo Vas da kontaktirate dispečera.
Vožnje osim s hrvatskim kunama možete platiti i u dvije strane valute. Trenutno primamo euro i američki dolar.
Želimo vam udobnu vožnju!
Vaš Halo Taxi vam se zahvaljuje na vašem povjerenju!

http://www.halo-taxi-split.com/usluge.html
Sve što vam može zatrebati!
Naše usluge obuhvaćaju:
- prijevoz od/do zračne luke, autobusne ili željezničke postaje, hotela i slično,
- prijevoz od/do željene destinacije u Hrvatskoj i inozemstvu,
- prijevoz na skijališta, shopping ili poznate turističke destinacije i sl.
Prilagođavamo se svim Vašim potrebama
Prilagođavamo se Vašim potrebama za termin polaska/dolaska.
Brigu oko prijevoza prepustite osoblju Halo taxija, a mi ćemo Vam uz povoljne cijene osigurati sigurnu i ugodnu vožnju.
Prijevoz putnika/najam vozila s vozačem
Trebate prijevoz za manji broj ljudi ili više putnika (8+1)? Želite sigurno i brzo stići do željene destinacije? Halo taxi je pravi izbor za Vas!
Najam vozila sa vozačem uključuje prijevoz putnika sa predviđenog polazišta na željenu destinaciju. Najpovoljniji prijevoz u domaćem i međunarodnom prometu!Trogir, Zagreb, Split,slapovi Krke, rafting na Cetini, Dubrovnik.....kvalitetna, sigurna i vrlo povoljna usluga!
Naši iskusni vozači prilagoditi će se Vašim potrebama vezano za polazak i dolazak.
Brigu oko prijevoza prepustite stručnom i profesionalnom osoblju Halo taxija, a mi ćemo Vam osigurati sigurnu i ugodnu vožnju!
Najpovoljniji transferi poslovnih partnera, radnika, pomoraca... u domaćem ili međunarodnom cestovnom prometu.

http://www.halo-taxi-split.com/galerija.html

http://www.halo-taxi-split.com/kontakt.html
Kako do nas?
Najjednostavniji i najbrži način za narudžbu vožnje jest telefonskim pozivom na broj 098 937 55 77. Javit će Vam se dežurni dispečer koji će zaprimiti upit te po potrebi poslati Vam vozilo u najkraćem mogućem roku. Ukoliko Vam je ipak jednostavnije kontaktirati nas elektronskim putem, možete nam poslati e-mail na adresu ili putem Facebooka. Molimo Vas da uzmete u obzir kako je u tom slučaju moguće na odgovor pričekati do 24 sata.
Radno vrijeme 0-24
Telefon: +385 99 876 88 98
E mail: info@halo-taxi-split.com
Web: www.halo-taxi-split.com
Facebook: http://www.facebook.com/halo.split
Adresa: Hrvatske mornarice 3

http://www.halo-taxi-split.com/sve.html