Obrt Halo taxi u Splitu

Obiteljski obrt Halo taxi nudi usluge prijevoza putnika u domaćem i međunarodnom cestovnom prometu. Sjedište obrta je u Splitu. Halo Taxi je jedan od najeksponiranijih taxi prijevoznika u Splitsko dalmatinskoj županiji, a i šire. Naša tvrtka prijevozom putnika bavi se već više od 20 godina. Dokazuje to i zadovoljstvo naših klijenata koji nam se uvijek vraćaju. Zbog svojih povoljnih cijena i transparentnosti rada uvelike je zastupljen na području cijele Hrvatske. Naravno, svoje klijente prevozimo po potrebi i na sve destinacije diljem Europe, a u suradnji s partnerima organiziramo po zahtjevu prijevoz kombijem ili mini-busom te luksuznim, neobilježenim vozilom kako bismo Vam zagarantirali maksimalnu diskreciju prilikom putovanja. Vozila su redovno servisirana u ovlaštenom servisu te su sigurna za putovanja.

Klijent je naš prioritet, a prijevoz naša misija

Klijentima osiguravamo prijevoz novim, kvalitetnim i udobnim vozilima uz profesionalnog i educiranog vozača. Profesionalni vozači, a ujedno i iskusni turistički vodiči, garancija su kvalitete usluge koju mi nudimo, a Vi trebate.
Govorimo više stranih jezika, a na Vaš upit predložiti ćemo Vam restoran, bar, smještaj ili mjesto za zabavu.
“Klijent je naš prioritet, a prijevoz naša misija.”Halo Taxi Split Croatia

 

Načini plaćanja

Najjednostavniji način plaćanja je gotovinom izravno vozaču nakon obavljenog transfera. Vozač vam je obvezan za svaku vožnju ispostaviti pravovaljani račun koji ce u slučaju vožnji do 20 kilometara sadržavati i podatke o vremenu uključenja i vremenu isključenja taksimetra.
Ukoliko Vam je potreban R-1 račun, molimo Vas da prije vožnje kontaktirate dispečersku centralu koji ce Vaš upit proslijediti administratorici kako bi se račun sastavio.
Izvršene vožnje moguće je platiti i naknadno fakturom. U tom slučaju, potrebno je s našom tvrtkom imati potpisan ugovor, koji možete dobiti na zahtjev. Za opširnije informacije o ovom načinu plaćanja, molimo Vas da kontaktirate dispečera.
Vožnje osim s hrvatskim kunama možete platiti i u dvije strane valute. Trenutno primamo euro i američki dolar.
Želimo vam udobnu vožnju!
Vaš Halo Taxi vam se zahvaljuje na vašem povjerenju!